Over ons

Fourniturencuijk.nl

De onlinewinkel voor de zelfmaakmode!
Ben je of ga je zelf kleding maken, kleding repareren of verstellen? Dan heb je vast en zeker de behoefte aan fournituren oftewel naaibenodigdheden om deze klus te klaren.

Fourniturencuijk.nl biedt hierin een groot assortiment waarvan we het meest op voorraad hebben en anders halen we dit zo snel mogelijk voor je in huis.

Onze website is overzichtelijk zodat je in één oogopslag zult vinden wat je zoekt.

Voor de juiste kleur garen kan je evt. een stukje stof opsturen of in onze brievenbus doen. Vergeet dan niet je naam, adres en je telefoonnummer te vermelden.

Hoe kun je bij ons bestellen?
De eenvoudigste manier is via deze webshop en betalen kan via ideal.

Woon je in of dichtbij Cuijk, dan wil je wellicht je bestelling afhalen. Je kunt dan telefonisch +31657578739 of per email bestellen info@fourniturencuijk.nl. Natuurlijk kun je ook via de webshop bestellen, geef dan bij je bestelling aan bij Extra opties: Afhalen bij Uniek met Marian. Geen verzendkosten. Wij geven dan een bericht als je bestelling klaar is en spreken met je af wanneer en hoe laat je de bestelling komt ophalen.

Uiteraard ben je ook welkom in ons atelier maar wel op afspraak! Omdat er regelmatig lessen worden gegeven in ons atelier kunnen we je helaas niet te woord staan. Dit vinden wij niet prettig omdat we je graag de volle aandacht geven en met je meedenken en eventueel willen zoeken naar een oplossing voor je naai-, reparatie of verstel werkzaamheden.